Project Binnenvaert

ANTWERPEN

Woonproject Binnenvaert is gelegen aan het Kempisch Dok in de Cadixwijk op wandelafstand van het centrum van Antwerpen. De bruisende cadixwijk kent een sterke opmars. Verschillende bouwprojecten en stadsontwikkeling zetten volop in op duurzaam en comfortabel wonen. Tegen 2020 zal de Cadixwijk zijn functie als woonwijk aan de haven opnieuw veroverd hebben met aandacht voor groen en het sociale karakter van de wijk.

EILANDJE

Binnenvaert ligt vlakbij de buurt Het Eilandje wat gekend is om haar overvloed aan gezellige cafés en kwalitatieve restaurants. Park Spoor Noord ligt op 500 meter. Hier kan je naar hartenlust wandelen en sporten. Ook vinden hier regelmatig evenementen plaats. Gedurende de zomermaanden geniet je er van de zon, vergezeld van een drankje en een hapje. In de Cadixwijk vind je een wijkplein, buurtsporthal en kinderopvang terug. Aan basis- en secundair onderwijs is er geen gebrek. Ook volwassenenonderwijs behoort tot de mogelijkheden. Een beetje verderop tref je twee campussen van het hoger onderwijs aan. Wat cultuur opsnuiven? Naast het MAS kan je ook het Red Star Line Museum en het Nationaal Museum en Archief Van Douane En Accijnzen bezoeken.

BINNENVAERT

Binnenvaert, gelegen aan de jachthaven van het Kempisch Dok is makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer. Vlakbij ons nieuwbouwproject kan je 21 verschillende bussen nemen. In de rest van de wijk vind je ook verschillende bushaltes terug. De Noorderlijnverbinding brengt je ook snel met de tram tot in het centrum van Antwerpen. Rijd je graag met de fiets? Dan zijn de stadsfietsen van Velo ideaal om tot op jouw bestemming te geraken. Aan de voordeur van Binnenvaert tref je het velostation aan..

 

Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring op deze website makkelijker te maken.Meer wetenVerder gaan